fredag 3 augusti 2012

NY VERS!

Nej, från och med IDAG! ... Eller, INATT! ... Så kommer detta att vara en blogg där jag lägger upp drömmar jag haft.. För jag drömmer helt sjuka saker...


Vi kan börja med den jag hade inatt;


Natten till den 3 Augusti 2012

Konstig dröm. Först drömde jag att var var någon anime-snubbe med svart, stripigt hår. Han jobbade tydligen med barn, och dem älskade honom. Men han/jag fick inte jobba kvar. Så efter jag pratat med min chef stack jag till barnen för att prata med dem. Deras hem (eller var det nu var) såg ut som en övergiven affär.
Sedan vet jag inte vad som hände. I nästa sekund är jag i en affär med tre flickor. En tjock, en smal blond och en kort som jag inte riktigt fick syn på. Vi gick in i en affär som sålde böcker, spel och DVD’er. Hittade massa kul (speciellt barnspel), men jag köpte inget.
Sedan var jag mig själv, som var MED killen istället. Den korta tjejen var med oss, men jag fick aldrig syn på henne denna gången heller. Vi gick in i en affär som sålde blommor? Allt var i ljus trä och det luktade kryddor i alla fall. Hon som ägde affären var en gammal kompis till den svarthåriga killen, och hon hade en gammal bandspelare som spelade sådana gamla band. Medan tjejen gick ut ville killen testa om hans favoritband fortfarande fungerade. Precis när han hade satt igång den kom hon in och klagade högt på att han INTE fick sätta igång den. Dem klagade fram och tillbaka, men sedan sade killen att jag jobbade med sådant och kunde fixa den, och det gjorde han. Så bandet gick igång fint sedan.
Medan dem bråkade kollade jag ned i en slags apparat som lös i olika färger, från vänster till höger och sedan ned, och vänster till höger igen. Den började med grön och slutade med röd. Jag såg den flera gånger i drömmen.
Innan vi stack från affären sade jag till honom angående bandspelaren att ”om den hackar så sticker jag ut, bara så du vet”.

Sedan väckte mamma mig. Men jag dagdrömde lite senare att jag var Sonic och slogs i en byggnad som liknade vår skola. Askul!

3 kommentarer:

 1. Den drömmen var ju nästan normal jämfört med dina andra x'D

  And that Sonic part was epic (y)

  SvaraRadera
 2. Jo x'D Drömmen var sorgsen också... Men grabben fick ju sparken så vafan 8)

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera